PicSay

PicSay Free

Veelzijdige fotobewerker van Nederlandse bodem

VOOR

  • Leuke accessoires
  • Gemakkelijke interface
  • Veel filters

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Met de grafische applicatie PicSay bewerk je foto's met het grootste gemak. De gratis software heeft leuke effecten en aanvullingen op je foto's aan boord. Bewerkte foto's stuur je vanuit de applicatie met dezelfde eenvoud naar vrienden of familie.

Zomaar in het wilde weg foto's schieten met je mobiele telefoon is altijd leuk. Nog leuker wordt het wanneer je de kiekjes nog even kan polijsten. Wil je wat attributen toevoegen (tekstbalonnetjes, hoedjes en meer van zulk moois) dan is PicSay een uitstekende assistent. De software is echter uitgebreider: ook filters en effecten pas je moeiteloos toe.

PicSay bewerkt je foto's maar natuurlijk ook je tekeningen uit schilder-applicatie Bluebrush. Een bewerking uitvoeren op het kleine scherm is natuurlijk altijd behelpen maar met PicSay valt het mee. Zo draai je 'props' (attributen) gemakkelijk of vergroot (en verklein) je ze.

PicSay is een uitstekend instrument voor het uitvoeren van snelle bewerkingen op je beelden. Even een tekstballonnetje bij je gekke bekken plaatsen is zo gepiept en meteen versturen behoort ook tot de mogelijkheden.

Meeste downloads Fotografie voor Android

Meer
PicSay

Download

PicSay Free

Beoordelingen about PicSay